Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2020: Ziua României a început cu cel mai mare concert din pandemie

Marea Unire ZU 2020:  Ziua României a început cu cel mai mare concert din pandemie
„Ce unește ZU, nu dezbină nimeni!”. Deviză, îndemn, declarația care an de an, de 10 ani încoace, anunță Marea Unire ZU. Devenit deja tradiție, spectacolul eveniment adus în fața publicului de Mihai Morar și Daniel Buzdugan unește muzica nouă cu muzica de altă dată, liant fiind hiturile nemuritoare transmise prin vocile artiștilor care se aud în fiecare zi în playlistul Radio ZU. 
   
Marea Unire ZU, ediția din 2020, devine anul acesta și mai mare.

„În 2020 vrem nu doar să ducem mai departe tradiția Marea Unire ZU, vrem să o facem și mai mare. Nu o facem într-o zi, ci în două. Nu o facem într-un spectacol, ci în două. Nu o facem în radio, ci pe o scenă. Nu o facem cu câțiva artiști, o facem cu toți artiștii. Pe 30 noiembrie și pe 1 decembrie, de Ziua Națională, facem o singură Mare Unire ZU, dar 2 spectacole forță, iar ambele se difuzează simultan pe Radio ZU si pe Antena 1!”, anunța Mihai Morar, în Morning ZU. 
„Unim cu țara peste 30 de artiști care, în seara asta, unesc muzica nouă cu muzica de altă dată!”
 
Primul spectacol, transmis pe 30 noiembrie simultan pe Radio ZU și Antena 1, a adus pe scenă mari artiști și piese nemuritoare. Ana Baniciu, Nicole Cherry și Florian Rus, The Motans, Veta Biriș, Eric Dobriceanu, Speak și Ștefania, Connect-R și Nico, Pindu și Mira, Mario Fresh și Pepe, Azur și Nicole Cherry, Alina Eremia, Liviu Teodorescu, Alexandra Stan și Cornel Ilie, aceștia au fost artiștii care în prima seară au adus în fața publicului unele dintre cele mai sonore piese din istoria muzicală din România. 

Piese mai vechi sau mai noi, melodii care n-au trecut neascultate de publicul larg, fie că au făcut-o prin frecvențele radio, fie că le-au urmărit în emisiuni TV. “Mulțumesc, iubită mamă”,  “În stație la Lizeanu”, “Oameni”, “Fata din vis”, “Pamporea” sau “De-ai fi tu salcie la mal” sunt doar o parte dintre șlagărele care s-au auzit în prima parte a show-ului „Marea Unire ZU”, ediția 2020.
 
 Marea Unire ZU 2020 nu s-a terminat aici. Partea a doua a spectacolului eveniment se va difuza pe 1 decembrie, ora 23.15, de asemenea simultan pe Radio ZU și Antena 1. Și această ediție promite să aducă în fața publicului piese puternice și artiști de marcă. 

„Ce unește ZU, nu dezbină nimeni!”. Indiferent de vreme și de vremuri!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate