Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2020: Alina Eremia, mai rock ca niciodată!

Marea Unire ZU 2020: Alina Eremia, mai rock ca niciodată!
Despre frumusețea Alinei Eremia s-a povestit în dăți diferite, însă felul în care „s-a arătat” la filmările pentru Marea Unire ZU a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Într-un rockish style, în perfect tandem cu momentul special pe care l-a pregătit pentru cel mai mare concert din România, artista s-a lăsat încărcată de toată energia pe care i-a dăruit-o acest spectacol eveniment, în acest an în care nu s-a întâmplat nimic în această direcție.

Muzica și actul artistic au facut-o pe Alina Eremia să strălucească la propriu pe scena Marea Unire ZU. 
 
 „O lume fără muzică ar fi o lume fără farmec. Muzica vindecă, muzica te ajută să-ţi exprimi sentimentele. Nu îmi pot imagina ca viața mea să se desfășoare fără muzică!”, povestea Alina Eremia, acum ceva timp, într-un interviu. Așadar, să lăsăm muzica să vorbească! 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate