Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2019: Vezi cum a fost!

Marea Unire ZU 2019: Vezi cum a fost!
În fiecare an, în apropiere de Ziua Națională a României, Radio ZU ține o tradiție. 

„Ce unește ZU, nu dezbină nimeni!”, Iar anul acesta, pe 29 noiembrie, s-a întâmplat din nou Marea Unire ZU, evenimentul fenomen ajuns deja la a 8-a ediție.

Am invitat artiștii momentului să cânte live în studio șlagăre nemuritoare pe care le știi și tu și le știu și ai tăi.

Unii dintre cei mai ZUper artiști au cântat pentru România la Marea Unire ZU. Raluka cu Proiectul Balkanic, Feli, Bella Santiago, Andra și Bodo, Lora și Pepe, Vlăduța Lupău, Smiley și Nicu Alifantis au fost live în Studioul Morning ZU, cu muzică 100% românească.

Raluka și Proiectul Balkanic au dat tonul de sărbătoare cântând piese nemuritoare precum „Magdalena", „Ema", dar și „Am iubit o ardeleancă, o moldoveancă şi-o prahoveancă".

Bella Santiago ne-a facut pielea de găină cu un cover după piesa „Spune-mi" a Monicăi Anghel.
 
ZUper artista noastră, Feli, s-a unit cu Subcarpați și a interpretat piesa lor, „Rabdă inimă".

Andra și Bodo s-au unit în numele hit-urilor și au oferit un moment de neuitat la Marea Unire ZU. Cei au interpretat „Săraca inima mea".
 
Și, de departe, ZUper exclusivitatea ediției din 2019 Marea Unire ZU a fost Vlăduța Lupău, pentru prima dată la Radio ZU.

Lora și Pepe s-au unit și ei pentru România și ne-au emoționat până la lacrimi cu un duet de excepție. Cei doi au intrepretat piesa nemuritoare a Mihaelei Runceanu, „De-ar fi să vii".
 
Smiley și Nicu Alifantis au încheiat Marea Unire ZU în „Piața Romană nr.9". Pentru prima dată în istoria muzicii românești, cei doi ne-au oferit un moment pe care nu-l vom uita niciodată.


Vezi aici #MareaUnireZU 2019!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate