Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2019

Marea Unire ZU 2019
Pe 29 noiembrie, „Ce unește ZU, nu dezbină nimeni!”. Cu alte cuvinte, anul acesta, pe 29 noiembrie, se întâmplă din nou Marea Unire ZU, evenimentul fenomen ajuns deja la a 8-a ediție.

„De astăzi mai avem fix o săptămână până când facem una dintre cele mai frumoase zile de radio din tot anul, și anume Marea Unire ZU. Vinerea viitoare ( 29 noiembrie), începând cu ora 07.00, facem ce v-am obișnuit deja, cele mai tari cântări live la Marea Unire ZU”, au declarat Buzdu și Morar, vineri, în Morning ZU.
 
În fiecare an de Ziua României, Radio ZU ține o tradiție. 29 noiembrie este ziua în care muzica nouă întâlnește muzica veche. Mai exact, invităm artiștii momentului să cânte live în studio piese pe care le știi și tu și le știu și ai tăi. Sunt hituri nemuritoare care capătă o formă nouă prin vocea celor pe care îi asculți zilnic în playlist-ul ZU.
 
Așadar, vineri, 29 noiembrie, în apropiere de Ziua României, suntem din nou hotărâți să facem istorie! Fii martor la MAREA UNIRE ZU! Unim muzica nouă cu muzica veche. Ce unește ZU, nu dezbină nimeni!

În numele hiturilor, Radio ZU îi reunește pentru prima oară în istoria muzicii pe:
  • Smiley și Nicu Alifantis.
  • Pepe și Lora
  • Andra și Bodo

    Pe lângă aceste ZUper duete, ne așteptăm la un show de zile mari de la Raluka și Proiectul Balkanic, dar și de la Feli și Bella Santiago care pregătesc două coveruri piele de găină. Și, de departe, ZUper exclusivitatea ediției din 2019 Marea Unire ZU este Vlăduța Lupău, pentru prima dată la Radio ZU.
 
Prinde toate aceste momente live, începând cu ora 07:00, 29 noiembrie. Ascultă ZU, urmărește transmisia video de pe pagina de Facebook Radio ZU, pe Youtube Radio ZU, pe visual radio radiozu.ro și pe ZU TV.

 


Anul trecut, la #MareaUnireZU s-au auzit LIVE cele mai votate 10 piese românești:

PRESTIGE Orchestra și Doru Todoruț - Noi suntem români



Alina Eremia - Fată dragă (Mădălina Manole)



Lora - Cântă cucu-n Bucovina (Grigore Leșe)



Lidia Buble - Iubirea schimbă tot (Andra)



Deșteaptă-te, române! (Imnul național al României) - Zestrea Neamului



Irina Baianț - Vals (Smiley)



Smiley - Drumurile (Dan Spătaru)



Andra - Mai frumoasă (Laura Stoica)



Liviu Teodorescu - Acolo este țara mea (Tudor Gheorghe)



Ad Libitum - Dacă ploaia s-ar opri (Cargo)



Adrian Daminescu - România



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate