Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2018: Urmărește aici toate piesele cântate LIVE!

Marea Unire ZU 2018: Urmărește aici toate piesele cântate LIVE!
De Centenar, Marea Unire ZU 2018 a unit muzica veche cu muzica nouă, pe de o parte. Pe de altă parte, a organizat frumos muzica românească din primii 100 de ani de România, aducând în fața primele 10 piese.
În plus, tot Marea Unire ZU 2018 a adus în studioul Morning ZU o parte dintre cei mai iubiți artiști ai momentului.

Așadar, cu ce rămânem noi de aici?

În an Centenar, radio ZU și-a invitat ascultătorii să le voteze pe 10 cele mai iubite piese românești all time. Materie primă a fost din plin: au avut de ales din 100 de melodii care au scris istorie de-a lungul timpului.

Marea Unire ZU 2018: Cele mai votate 10 piese românești s-au auzit LIVE la ZU

PRESTIGE Orchestra și Doru Todoruț - Noi suntem româniAlina Eremia - Fată dragă (Mădălina Manole)Lora - Cântă cucu-n Bucovina (Grigore Leșe)Lidia Buble - Iubirea schimbă tot (Andra)Deșteaptă-te, române! (Imnul național al României) - Zestrea NeamuluiIrina Baianț - Vals (Smiley)Smiley - Drumurile (Dan Spătaru)Andra - Mai frumoasă (Laura Stoica)Liviu Teodorescu - Acolo este țara mea (Tudor Gheorghe)Ad Libitum - Dacă ploaia s-ar opri (Cargo)Adrian Daminescu - RomâniaPe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate