Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2018: Lidia Buble cântă LIVE „Iubirea schimbă tot”

Marea Unire ZU 2018: Lidia Buble cântă LIVE „Iubirea schimbă tot”
Lansată de Andra, cu peste 39 de milioane de vizualizări în Youtube, „Iubirea schimbă tot” este pe drept calificată să facă parte din topul celor mai importante 100 de piese din acești 100 de ani de România. Mai mult, tu ți-ai dorit-o în primele 10.

Acolo este și, așa cum ne-a fost promisiunea, astăzi o auzi LIVE în Morning ZU. Lidia Buble o cântă special pentru tine!

„Este una dintre piesele mele preferate. Andra, te iubesc! Am reinterpretat piesa puțin, sper să vă placă!”, le-a spus Lidia Buble cu Buzdu și Morar.
 
10 dintre cele mai tari piese din primii 100 de ani de România se aud LIVE în Morning ZU. Liviu Teodorescu, Andra, Doru Todoruț, Prestige Orchestra, Lidia Buble, Adrian Daminescu, Smiley, Alina Eremia, Ad Libitum, Lora, Irina Baianț vin în Morning ZU să înfăptuiască Marea Unire ZU 2018. În plus, nu uita! Cele mai tari 100 de piese din acești 100 de ani de România se aud toată ziua în playlist la ZU.

Pe toate le găsești și aici:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate