Live

ZU IS YOU

„MARE, MIC sau NIMIC”. Am dat 1000 de euro în prima zi de concurs

„MARE, MIC sau NIMIC”. Am dat 1000 de euro în prima zi de concurs

În prima zi a concursului „Mare, Mic sau Nimic”, am dat 500 de euro la Morning ZU și 500 de euro la Popescu și Cuza! Felicitări, norocoșilor! 
 

De azi și până pe 29 septembrie, poți participa la concursul „Mare, Mic sau Nimic”, la #MorningZU și la #PopescuSiCuza. Totul e foarte simplu! Ascultă Radio ZU, fii pe fază și alege unul dintre cele 3 plicuri: MARE (500 de euro), MIC (100 de euro) sau NIMIC. 
 
Azi la Morning ZU, Cristian, un ascultător norocos, a ales plicul lui Buzdugan și a câștigat 500 de euro. 
 
„Omul Negru” a ajuns și la #PopescuSiCuza cu același noroc! Ioana a primit șansa de a alege plicul care aduce câștigul. Aceasta a ales plicul lui Cuza și a câștigat 500 de euro. Felicitări! 
 
Mâine e o nouă zi de concurs. Ascultă Radio ZU, trage plicul și fă-ți norocul cu mâna ta! 
 
Pentru înscriere, trimite un singur SMS la 1815 (număr cu tarif normal, disponibil în rețelele Digi, Orange, Telekom si Vodafone) cu textul „ASCULT RADIO ZU”. Este de ajuns o singură înscriere pentru toată perioada de concurs.
 
Găsești mai multe detalii în regulament.
 
ZUcces!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate