Live

ZU IS YOU

Luptă pentru nuntă: Fă cunoștință cu cele 10 cupluri semifinaliste!

Luptă pentru nuntă: Fă cunoștință cu cele 10 cupluri semifinaliste!
Din acest moment spunem start celei mai tari curse! „Luptă pentru nuntă” a început în mod oficial. Buzdugan și Morar au anunțat la Morning ZU cele 10 cupluri semifinaliste. Am avut sute de perechi înscrise, dar mai departe în lupta dreaptă pentru o casă de piatră trebuie să meargă doar 3 dintre ele. Perechile se vor întrece pentru marele premiu: o nuntă ZU de 35000€ la Ambasad'Or Events.

Cele 10 cupluri de semifinaliști au primit o provocare pe care trebuie să o rezolve în următoarele 24 de ore. Ei trebuie să filmeze „cântecul lor de luptă”. Acesta trebuie să conțină cuvintele „nuntă” și „Radio ZU”, iar filmarea să fie cât mai spectaculoasă. Totul ține de imaginația lor. Deținătorii celor mai tari 3 clipuri vor avansa spre următoarele probe.

Puteți să cântați, să recitați, să strigați ca la galerie, important este ca noi să înțelegem ce vă mână pe voi în această luptă. Puteți să vă luați nașii sau toți nuntașii sau să reciți pe bloc crezul iubirii voastre. Vrem să fim siguri că tribul vostru este pregătit pentru probele pe care le-am pregătit în finala de săptămâna viitoare. În această probă de 24 de ore trebuie să dați tot ce este mai bun, mai frumos, mai spectaculos, așa că puneți-vă pe treabă!, le-au transmis Buzdu, Morar și Emma celor 10 perechi.



URMĂREȘTE TOT CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN „LUPTĂ PENTRU NUNTĂ”: radiozu.ro/nunta

Până la următoarea etapă a concursului, te invităm să faci cunoștință cu semifinaliștii. Sunt simpatici foc și de-abia așteptăm să vedem cum rezolvă provocarea primită de la Buzdu și Morar!


⬆ ANAMARIA și CIPRIAN
Anamaria are 27 de ani și este funcționar public, în timp ce Ciprian are 26 de ani și este kinetoterapeut. Au o relație de 2 ani, dar se cunosc de când erau foarte mici. Dacă ar fi să spună ceva despre relația lor, cel mai potrivit cuvânt ar fi „spontan”. Pe spontaneitate se bazează și în competiția „Luptă pentru nuntă”.




⬆ ALEXANDRA și ȘTEFAN
Alexandra are 30 de ani și este consilier juridic, iar Ștefan are 31 de ani și este detectiv particular. Cei doi formează un cuplu de 5 ani de zile. De anul trecut și-au dorit să participe la „Luptă pentru nuntă”, Alexandra s-a visat mireasă în competiția Radio ZU.



⬆ LIVIA și MARIUS
Marius are 26 de ani și este manager zonal, în timp ce iubita lui, Livia, are 27 de ani și este project manager. Sunt împreună de 3 ani, iar anul acesta, în iunie, au programat deja cununia civilă. Premiul cel mare, nunta de 35.000 euro, le-ar pica mănușă.




⬆ ALEXANDRA și CRISTIAN
Alexandra are 31 de ani și este assistant manager, iar Cristian are 36 de ani și este tehnician. Își trăiesc povestea de dragoste de 8 luni și își doresc să se căsătorească, iar „Luptă pentru nuntă” este cea mai bună ocazie. Mai mult, au ținut să ne spună că „lipiciul” relației lor este copilul pe care Cristian îl are dintr-o relație anterioară.




⬆ VALERIA și GHEORGHE
Gheorghe are 26 de ani și este inginer, iar Valeria are 20 de ani și este studentă. Sunt împreună de un an și jumătate și dacă ar putea să călătorească tot timpul, ar face-o fără doar și poate.




⬆ BIANCA și RĂZVAN
Bianca are 19 ani și este studentă, la fel și Răzvan, care are 20 de ani. Cei doi sunt împreună de 1 an și 7 luni, s-au cunoscut la Untold și s-au mutat împreună imediat. Ea și-a dorit să participe la „Luptă pentru nuntă”, iar el o susține până la capăt pentru că-și dorește, mai presus de orice, să o vadă fericită.




⬆ SIMONA și VALENTIN
Simona are 36 de ani și este administrator de credite, în timp ce Valentin are 35 de ani, este kinetoterapeut și antrenor de natație. Cei doi se declară ZUper pregătiți pentru toate provocările pregătite de Buzdu și Morar și, ca să demonstreze acest lucru, Simona și-a pregătit deja rochia de mireasă pentru probe. Relația lor a început acum 2 ani și sunt hotărâți să ajungă în finală.




⬆ ANCA și COSMIN
Anca are 24 de ani și este analist financiar, iar Cosmin are 26 de ani și este team manager. Cei doi sunt împreună de doar 4 luni, dar știu sigur că vor rămâne împreună pentru totdeauna. De ce? „Avem același vibe, ZUper compatibilitate și în majoritatea situațiilor gândim la fel”. Sunt absolut încântați că au fost aleși în primele 10 cupluri.




⬆ ANDRADA și COSTEL
Andrada are 24 de ani și este studentă la medicină în anul 6. Costel are 22 de ani, este student și project manager. Cei doi sunt împreună de 1 an și spun că singurele dispute pe care le au sunt din cauza cățelului. Își doresc să se căsătorească și să aibă 2 copii.




⬆ ANDREEA și RADU
El 27 de ani, ea 27. El manager, ea contabil. Pentru ei „Luptă pentru nuntă” vine perfect în completarea cererii în căsătorie care s-a întâmplat de curând. Sunt de 4 ani împreună, iar acum 2 ani, ca să-și sărbătorească iubirea, au sărit împreună cu parașuta.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate