Live

ZU IS YOU

LIVE la ZU: Nicole Cherry & Carla´s Dreams - „Din cauza ta”

LIVE la ZU: Nicole Cherry & Carla´s Dreams - „Din cauza ta”

Nicole Cherry și Carla’s Dreams  le-au făcut o surpriză fanilor la începutul anului!


Nicole Cherry, Carla’s Dreams și piesa lor care a făcut senzație s-a auzit LIVE la matinalul cu cea mai tare distracție. „Din cauza ta” e piesa care a făcut furori pe Internet și în inima noastră, când am ascultat-o LIVE la Morning ZU, cu Daniel Buzdugan, Mihai Morar și Emma.

„Sunt foarte încântată de aceasta colaborare si de faptul că eu și Carla’s Dreams putem sa le dăruim fanilor această piesă. «Din cauza ta»este despre o dragoste neîmpărtășită, neîncredere, dor, este o piesa care vorbește cu sufletul, plină de emoție.”, a spus Nicole Cherry despre noua colaborare.

„Din cauza ta” e o piesă care se trăiește vers cu vers, notă cu notă. Dacă ai ratat cântarea LIVE din Morning ZU, o poți urmări aici de câte ori vrei cu un singur play.

Enjoy!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate