Live

ZU IS YOU

LIVE la ZU: Eneli a venit pentru prima dată la ZU și a cântat noua ei piesă, „Ileană, Ileană”

LIVE la ZU: Eneli a venit pentru prima dată la ZU și a cântat noua ei piesă, „Ileană, Ileană”

Eneli a venit pentru prima dată la ZU și a cântat live prima ei piesă în limbă română: „Ileană, Ileană”.


Eneli e o tânără artistă, din Târgu Jiu, care a început să cânte de la vârsta de 4 ani, în corul bisericii. Aceasta a cunoscut succesul cu piesele „Back To Me” și „Mhm, Mhm”.
De curând, Eneli a ajuns la sufletele oamenilor cu prima ei piesă în limba română, scrisă natural, din sufletul ei, pentru o persoană dragă:

„Mi-am dorit foarte mult să compun o piesă ca un tribut adus memoriei tatălui meu. El și-a dorit ca pe mine să mă cheme Ileana, pentru că așa o chema pe mama lui. Așa că piesa asta este pentru el. Și mă bucur că atât de mulți oameni iubesc piesa asta, se regăsesc în ea și o cântă.

Mulți oameni îmi scriu în mesaje că până acum detestau numele Ileana, iar de când au ascultat piesa s-au îndrăgostit de numele acesta.”, le-a spus Eneli lui Buzdu și Morar.
Ne-am îndrăsgostit de acest moment! Poate e de la ochii ei căprui sau poate e de la ZU.

Play!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate