Live

ZU IS YOU

LIVE la #MorningZU: Mahala Rai Banda & Shondy - Colaj #MuzicaAia

LIVE la #MorningZU: Mahala Rai Banda & Shondy - Colaj #MuzicaAia

Înainte să plece în vacanță, Morar, Buzdugan și Emma ne-au lăsat un episod de #MuzicaAia, pe care să-l ascultăm toată vară. 
 

Vacanța de vară are farmecul ei. Când vremea e bună, la fel e și starea de spirit. Fie că te plimbi la mare, la munte sau stai cu prietenii în grădină, avem grijă să ajungă la tine #MuzicaAia care să te binedispună!
 
Vinerea trecută, la ultima ediție de #MorningZU din acest sezon, am sărbătorit zilele de vară cu Mahala Rai Banda și Shondy, cu o cântare LIVE. Morar, Buzdugan și Emma au plecat în concediu, dar ne-au lăsat două momente cu #MuzicaAia, care să ne răcorească vara asta.
 
Mahala Rai Banda și Shondy ne-au cântat LIVE la Morning ZU piese din repertoriul lor, dar și două cover-uri după hiturile monstru ale verii: „Scumpă foc” (Smiley ft. JUNO) și „Florile Tale” (Nicole Cherry).
 
Dacă ai ratat momentele din #MorningZU, le poți vedea aici oricât vrei cu un play!
 
Mahala Rai Banda & Shondy - Colaj #MuzicaAia



Mahala Rai Banda & Shondy - Colaj - Scumpă Foc / Florile Tale


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate