Live

ZU IS YOU

Lista completă a artiștilor care vin la Forza ZU 2018

Lista completă a artiștilor care vin la Forza ZU 2018
Pe 26 mai îi vei asculta pe cei mai iubiți artiști din România, la Iași. Peste 30 de voci pe care le auzi pe Radio ZU vor cânta special pentru tine în fața Palatului Culturii.
 
CARLA'S DREAMS, DELIA, IRINA RIMES, LA FAMILIA, THE MOTANS, ANTONIA, BLACK LIST, VANOTEK, ALINA EREMIA, LIVIU TEODORESCU, RALUKA, MIRA, IOANA IGNAT, WHAT'S UP, SMILEY, FELI, ANDRA, GRASU XXL, GUESS WHO, LIDIA BUBLE, LORA, EDWARD SANDA, NOAPTEA TÂRZIU, LINO, GUZ, FLY PROJECT, CONNECT-R, ADDA, RANDI, PINDU, IRIS, 3 SUD EST, VESCAN, JO. Aceștia sunt artiștii care vor da sunetul mai tare în cadrul celui mai mare concert din România. 

 
Nu ajungi la Iași? Ne pare rău. Îți spunem însă că tot show-ul va fi transmis în direct la Radio ZU, pe Visual Radio (www.radiozu.ro) și pe ZU TV. 
 
Anul acesta Forza ZU 2018 are un concept altfel. În afară de ziua de sâmbătă, 26 mai, când va avea loc cel mai mare concert din România, Forza ZU înseamnă, de fapt, 4 zile de distracție de la A la ZU cu street food, film, artă urbană, teatru.
 
Iată despre ce este vorba:
 
„ARTIZ” - Zona de artă urbană și design, realizată în parteneriat cu Art Safari, se va desfășura pe B-dul Ștefan cel Mare, în zilele de joi, vineri, sambătă si duminică, de la 12:00 la 22:00. 
„TEATRIS” - Zona de entertainment „populată” de trupe de teatru va fi localizată, de asemenea, pe B-dul Ștefan cel Mare. Vineri, 25 mai, între orele 18:00 și 21:00, vor avea loc reprezentații artistice cu trupa KAFI ORCHESTRA (Franta). Duminică, 27 mai, între orele 17:00 și 21:00 vor avea loc reprezentații artistice cu trupa TAC O TAC (Franta).
„SPORTIS” - Zona de showcase a gimnaștilor români, în parteneriat cu Federația Română de Gimnastică. Localizată în Piața Palatului, duminică 27 mai, începând cu ora 12:00 pana la ora 19:00. SPORTIS este evenimentul care aduce publicului pasionat de miscare sesiuni demonstrative de gimnastică, sesiuni interactive, prezentări ale gimnaștilor și antrenorilor consacrați.
 
„BUCATERIA” - zona celor mai cool food trucks din România
În plus, Forza ZU 2018 vine anul acesta cu încă un concept puternic: „BUCATERIA”. Vorbim aici despre zona celor mai cool food trucks din România care vor fi amplasate în Grădina Palas Mall, în zilele de joi, vineri, sambătă si duminică, de la 12:00 - 22:00. 
 
INTRAREA ESTE LIBERĂ pe toată durata evenimentului.
România, oriunde ai fi, te așteptăm sa vii.
Pentru că TU ești FORZA ZU.
24 – 27 mai 2018, la Iași. 

Anul acesta, FORZA ZU se întoarce la IAȘI. Îți dăm 4 zile cu distracție de la A la ZU. Așadar, între 24 și 27 mai ești așteptat în capitala Moldovei să construim împreună un eveniment cât un oraș!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate