Live

ZU IS YOU

Lino Golden intră cu „Shoturi” în cursa pentru #PiesaMonstru

Lino Golden intră cu „Shoturi” în cursa pentru #PiesaMonstru
După 5 zile în care cursa pentru Piesa Monstru a acestei veri a fost dominată de hitul „Când răsare soarele” al lui Feli, a venit momentul pentru un nou lider. Bătălia a fost strânsă, dar Lino Golden a câștigat voturile ascultătorilor cu noul single, „Shoturi”.



Buzdu și Morar vor veni cu o nouă propunere la următoarea ediție a matinalului de la ZU. Crezi că „Shoturi” va câștiga și bătălia care vine? Rămâne de văzut.

Înainte de vacanța de vară, Buzdugan, Morar și ascultătorii ZU caută Piesa Monstru a verii. Bătăliile se dau zilnic la Morning ZU. Piesele care primesc cele mai multe voturi rămân „la masă”. Hitul care va fi declarat câștigător în cadrul ultimei emisiuni din acest sezon va fi primi titlul suprem de #PIESAMONSTRU a verii lui 2019.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate