Live

ZU IS YOU

Leapșa Forza ZU 2018: Smiley cântă „Floare de Nu-Mă-Uita”

Leapșa Forza ZU 2018: Smiley cântă „Floare de Nu-Mă-Uita”
„Floare de Nu-Mă-Uita” s-a auzit, ieri, LIVE în Morning ZU. Cel care a cântat-o a fost Smiley, care a dat Leapșa Forza ZU către Andra. De ce această piesă, te-ai întreba? Simplu, este melodie compusă chiar de el, iar varianta pe care a cântat-o la Buzdu și Morar este cea originală. ”O să ascultați prima variantă a piesei, așa cum a fost trasă inițial, cu vocea mea, așa cum a auzit-o și Andra prima dată!”, a declarat Smiley în Morning ZU.Este oficial. Andra vine la Forza ZU 2018!

Anul acesta, FORZA ZU se întoarce la IAȘI. Îți dăm 4 zile cu distracție de la A la ZU. Așadar, între 24 și 27 mai ești așteptat în capitala Moldovei să construim împreună un eveniment cât un oraș!
 
Forza ZU 2018 îți poate aduce 500 de euro. Află totul despre acest concurs!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate