Live

ZU IS YOU

Leapșa Forza ZU 2018: ADDA o anunță pe Antonia

Leapșa Forza ZU 2018: ADDA o anunță pe Antonia
Antonia este, așadar, noul artist confirmat pentru Forza ZU 2018. Secretul a fost divulgat de ADDA care, provocată să ducă mai departe Leapșa Forza ZU, a ales să cânte piesa „Jameia”. „A fost greu să reinterpretăm piesa, pentru că nu are treabă cu ce cânt eu, dar a fost o provocare faină!”, a povestit ADDA în Morning ZU.

Îți spunem doar atât: Nu rata interpretarea! Dacă nu ai văzut-o live pe Facebook sau pe visual radio, dă PLAY pentru că momentul este pe canalul de Youtube Radio ZU.
Anul acesta, FORZA ZU se întoarce la IAȘI. Îți dăm 4 zile cu distracție de la A la ZU. Așadar, între 24 și 27 mai ești așteptat în capitala Moldovei să construim împreună un eveniment cât un oraș!

Forza ZU 2018 îți poate aduce 500 de euro. Află totul despre acest concurs!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate