Live

ZU IS YOU

Lansăm ZUnivers. Azi, la 19:00, LIVE pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook Radio ZU

 Lansăm ZUnivers. Azi, la 19:00, LIVE pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook Radio ZU

 Așteptarea a luat sfârșit! Azi, 2 noiembrie, la ora 19:00, lansăm ZUnivers, LIVE pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook Radio ZU


Ne plac foarte tare surprizele, așa că mai multe despre acest ZUnivers veți afla mâine, de la Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Simion și Dani Oțil.

Când cele mai faine idei se unesc, se naște un univers, atât putem să vă spunem. De aici, lăsăm curiozitatea voastră să vă ducă pe canalul nostru de YouTube, azi, la ora 19:00.

„Azi la ora 19:00 o să facem un matinal de seară, dar nu un matinal de radio, ci un matinal al matinalilor; va fi un fel de ciocnirea titanilor. Eu și Buzdugan o să facem un LIVE pe canalul de YouTube Radio ZU cu Răzvan și Dani. Ce se întâmplă de obicei la ciocniri? Se naște un univers.”, a anunțat Mihai Morar la Morning ZU.

Dacă nu te-ai abonat încă pe canalul nostru de YouTube, o poți face aici: https://www.youtube.com/c/RadioZUoficial

De abia așteptăm să faci parte din acest ZUnivers! Azi, la ora 19:00. Stay tuned!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate