Live

ZU IS YOU

La mulți ani, JO! Uite ce frumos ai făcut la ZU!

La mulți ani, JO! Uite ce frumos ai făcut la ZU!
24 de ani. Piesă nouă. Relație de iubire frumoasă.
Cam astea sunt „cuvintele cheie” ale lui JO în acest moment. Blondina, artist Cat Music, are ZUper multe motive de bucurie, iată. Abia așteptăm să ascultăm piesa nouă, „Sangria”, pe care o să o lanseze mâine, însă până atunci hai să vedem cum a sunat JO live în studioul ZU.









































JO cântă de când se știe. La vârsta de 13 ani, însă, a început să studieze teorie muzicală și canto cu Crina Mardare, iar din 2013 a început să studieze Actoria, secția Teatru, la Universitatea Hyperion din București.

Știai că înainte să fie JO, JO a cântat rock? Îți spunem noi acum. Trei ani de zile, JO a fost solista trupei X-plod, o trupă rock alături de care s-a și lansat cu adevărat în muzică.

Ce a urmat a scris, de fapt, frumoasa poveste JO.

În anul 2009, a participat în Finala Eurovision Junior România cu piesa „Girls don’t cry”. În 2012, iese pe locul 2 în finala X Factor, premiul care-i aduce și un contract interesant cu emisiunea „Te cunosc de undeva”. Vara anului 2013 îi aduce rolul de prezentatoare în cadrul emisiuni de divertisment, numită „Vara pe val” difuzată pe TVR, moderând zilnic emisiunea, în direct, de la malul mării.

Piese scoate pe bandă rulantă. Multe dintre ele hituri care au rupt difuzoarele la radio. Nu uităm de „În lipsa ta”, „Cu un picior în Rai”, „Până vara viitoare” sau „Mesajul meu”.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate