Live

ZU IS YOU

Justin Bieber urcă pe primul loc în Most Wanted cu „Peaches”

Justin Bieber urcă pe primul loc în Most Wanted cu „Peaches”
„Peaches” este cel mai tare cântec din playlist-ul Radio ZU în acest moment. E oficial. Piesa a ajuns pe primul loc în top Most Wanted. Justin Bieber, Daniel Caesar și Giveon ne-au cucerit definitiv cu unul dintre cele mai „chill” refrene ale lui 2021.

Justin și prietenii lui au lansat „Peaches” în martie, iar de atunci și până acum piesa a urcat cu pași siguri către primul loc în topul pieselor ZU. Astfel, Bieber l-a trimis pe locul 2 pe Lil Nas X cu tot cu hitul lui „Montero (Call Me By Your Name)”. Asta e. Felicitări, Justin Bieber, Daniel Caesar și Giveon!


Acum rămâne de văzut pentru cât timp vor reuși ei să se păstreze pe primul loc în top. Dacă vrei ca piesa „Peaches” să fie „number one” pentru cât mai mult timp, atunci te invităm să o votezi alături de celelalte hituri ZU care îți plac. START VOT: radiozu.ro/mostwanted.

TOP 10 RADIO ZU MOST WANTED:
10. Carla's Dreams - Simplu și ușor
09. Foushee - Deep End
08. Juno x Jo - Mă mai ia
07. Maluma - Hawai
06. Alina Eremia, Inna, Irina Rimes, Smiley, The Motans - ZU e starea naturală
05. Riton x Nightcrawlers ft. Mufasa & Hypeman - Friday (Dopamine Re-edit)
04. Zubi & Anatu - Sugar
03. Masked Wolf - Astronaut In The Ocean
02. Lil Nas X - Montero (Call Me By Your Name)
01. Justin Bieber ft. Daniel Caesar, Giveon - Peaches

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate