Live

ZU IS YOU

Jennifer Lopez și Maluma, pe primul loc în top Most Wanted cu hitul „Pa Ti”

Jennifer Lopez și Maluma, pe primul loc în top Most Wanted cu hitul „Pa Ti”
„Pa Ti” este cea mai tare piesă de la ZU în acest moment. Cântecul semnat de Jennifer Lopez și Maluma are deja mai mult de 5 luni de lansare și peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube. În tot acest timp a fost unul dintre cele mai puternice hituri din playlist-ul nostru și a reușit performanța de a urca pe primul loc în top Most Wanted.


Cei doi artiști au preluat conducerea topului de la Ofenbach, Quarterhead și Norma Jean Martine, care au dominat clasamentul timp de trei săptămâni cu hitul „Head, Shoulders, Knees & Toes”. Acesta a coborât acum pe locul 2.

În lista de mai jos ai cele mai tari 10 piese din ediția actuală de Most Wanted. Poți să vezi clasamentul complet (40 de piese) și să votezi hiturile care îți plac pentru următoarea emisiune aici: radiozu.ro/mostwanted.

TOP 10 ZU MOST WANTED:
10. Spike - Paparude
09. Maluma - Hawai
08. 24kGoldn ft. Iann Dior - Mood
07. Jason Derulo & Nuka - Love Not War
06. Delia ft. Nane - Cum era
05. Lewis Capaldi - Before You Go
04. Joel Corry x MNEK - Head & Heart
03. Jason Derulo - Take You Dancing
02. Ofenbach & Quarterhead ft. Norma Jean Martine - Head Shoulders Knees & Toes
01. Jennifer Lopez, Maluma - Pa Ti

START VOT!

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate