Live

ZU IS YOU

Irina Rimes cântă „Nu știi tu să fii bărbat” în PREMIERĂ la ZU

Irina Rimes cântă „Nu știi tu să fii bărbat” în PREMIERĂ la ZU
„Nu știi tu să fii bărbat” este o piesă veche pe un subiect de mult uitat, o piesă pe care nu am avut niciodată curajul să o cânt, dar mai ales să o arăt și altora. Este o piesă despre un om anume, și nu despre toți bărbații”, povestește Irina despre noua piesă.
 
Această piesă despre un EL ANUME din viața Irinei se aude în PREMIERĂ în Morning ZU. 
 
 
Videoclipul piesei „Nu știi tu să fii bărbat” transmite un mesaj puternic, ascuns în spatele unui vizual impresionant. Seria de imagini simbolice începe cu Irina, înfățișând-o pe faimoasa Mona Lisa, și continuă cu un cadru spectaculos, produs în totalitate din efecte speciale ce au fost folosite pentru prima data în producția unui videoclip românesc.
 
Single-ul „Nu știi tu să fii bărbat”, numărul 1 în Trending la 24 de ore de la lansare, va fi inclus pe cel de-al doilea album semnat Irina Rimes, care se va lansa la începutul lunii decembrie și care se va numi „Cosmos”. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate