Live

ZU IS YOU

„Have You Ever Seen the Rain”, noul hit de la Morning ZU

„Have You Ever Seen the Rain”, noul hit de la Morning ZU
Atât de frumos... O piesă atât de sensibilă, de data aceasta, interpretată de un tată împreună cu a lui fiică. Willie Nelson și Paula Nelson au lansat acum o săptămâna o nouă variantă audio a piesei „Have You Ever Seen the Rain”. Știm deja că binecunoscuta melodie a fost interpretată prima dată de trupa Creedence Clearwater Revival, în anul 1970.
 
De astăzi, asculți melodia în Torpedoul lui Morar
Și, pentru ca lucrurile să fie clare de la capul locului, melodia „Have You Ever Seen the Rain” a mai înregistrat o performanță, a devenit piesă monstru. 
 
Hai să-i dăm PLAY că merită!
 


Toate piesele din Torpedoul lui Morar le asculți aici.

Abia așteptăm să vedem ce o să se întâmple în ultima ediție Morning ZU din acest sezon. Nu uita că atunci descoperim care este piesa monstru a acestui sezon.
Ascultă Morning ZU!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate