Live

ZU IS YOU

FORZA ZU vine la Cluj-Napoca! Aici ai imnul oficial și toți artiștii confirmați

FORZA ZU vine la Cluj-Napoca! Aici ai imnul oficial și toți artiștii confirmați


Sâmbătă, 17 mai, de la ora 17:00 te așteptăm în Cluj-Napoca la Cluj Arena ca să fii martor la cel mai mare concert din România. Vino să cânți și să te distrezi la FORZA ZU! Peste 30 de artiști vor urca pe scena de la Cluj Arena.

Intrarea este liberă. CLICK AICI CA SĂ AFLI INFORMAȚII DESPRE ACCES. CU CE AI VOIE SĂ VII, CU CE NU, CARE SUNT ORELE IMPORTANTE ÎN DESFĂȘURAREA EVENIMENTULUI și altele. 

Peste 30 de artiști vor urca pe scena de la Cluj Arena. B.U.G. Mafia, Smiley, Alex Velea, Antonia, Elena Gheorghe, Horia Brenciu, Nicole Cherry, Andra, Raluka & DJ Sava, What's Up, Cabron, Lora, Delia, Voltaj, Deepcentral, Andreea Bănică, Shift & Marius Moga, Red Blonde, Sore, CRBL, Adda, Vama, Holograf, Anda Adam, Skizzo Skills, Speak, Mandinga, Maxim, Alina Eremia și Connect-R vor face stadionul să vibreze cu energie.

IMNUL FORZA ZU 2014.


Click dreapta pe „Download” și apoi Save As, dacă vrei să descarci piesa și să o iei cu tine.
Download




Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Județean Cluj.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate