Live

ZU IS YOU

Forza ZU 2018: Peste 100.000 de lumini aprinse în timpul concertului susținut de Andra la Iași

Forza ZU 2018: Peste 100.000 de lumini aprinse în timpul concertului susținut de Andra la Iași
„Este o onoare să cânt la Forza ZU cu cea mai bună voce din România!”, a spus Connect-R pe scena Forza ZU 2018. Această declarație a picat la fix ca și introducere pentru momentul în care el și Andra au cântat piesa „Semne”, lansată la finalul anului 2017. Un moment extrem de bine primit de cele 120.000 de inimi din public.

Și, dacă tot am adus vorba despre public, ar fi nedrept să nu marcăm momentul celor 100.000 de lumini aprinse care au acompaniat-o pe Andra în timp ce a cântat piesa „Iubirea schimbă tot”. 

Mai mult decât atât, înainte să te invităm să urmărești toate momentele pe care le-a pregătit Andra pentru Forza ZU 2018, îți spunem ATÂT: nu rata „Cântă cucul bată-l vina”, de această dată cântat în varianta completă de Andra.











Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate