Live

ZU IS YOU

Forza ta ne ține sus. Radio ZU este din nou nr. 1 în audiențe!

Forza ta ne ține sus. Radio ZU este din nou nr. 1 în audiențe!
Știi și tu cum știm și noi că Radio ZU nu ar fi ajuns cel mai îndrăgit post de radio din România fără ascultători care tine. Au venit audiențele cu vești bune ca de fiecare dată și vrem să îți mulțumim că ne ții mereu pe primul loc. Conform celui mai recent val de măsurători, Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio din București, ba mai mult, avem și o creștere la nivel urban. 

În cifre treaba stă cam așa. În acest moment, Radio ZU este postul preferat pentru 272.000 de bucureșteni, număr cu 21.500 mai mare decât decât cel înregistrat în studiul din perioada similară a anului trecut. Cota de piață deținută de ZU este de 12,7%. Următoarele clasate în topul radiourilor din București sunt Radio România Actualități, cu 194.700 de ascultători, și Kiss FM, cu 190.700. 
 
La nivel urban, Radio ZU ocupă locul doi în top cu 1.262.000 de ascultători și o cotă de piață de 10,9%. Se înregistrează o creștere față de aceeași perioadă a anului trecut cu 57.000 de ascultători. La nivel național, ZU ocupă a doua poziție cu o cotă de piață de 10,6% și un total de 1.904.200 de ascultători.

„Masa și dansul” se întâmplă la plaja. Sărbătorim împreună la #ForzaZU2017, pe 17 iunie în Constanța, plaja Modern, ora 16:00. Vezi aici lista completă a artiștilor care vor cânta la cel mai mare concert din România.
 

via GIPHY

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate