Live

ZU IS YOU

Facem istorie! B.U.G. Mafia cântă pentru prima dată live la un post de radio

Facem istorie! B.U.G. Mafia cântă pentru prima dată live la un post de radio
Dacă ai ascultat matinalul de azi dimineață, înseamnă că ai prins un moment istoric. B.U.G. Mafia a cântat pentru prima dată în direct la un post de radio. Totul s-a întamplat în studioul ZU. Asta a fost repetiția oficială pentru cel mai mare karaoke din România.

Înainte de cântare, membrii trupei au avut parte de o surpriză. Ascultătorii ZU s-au organizat și, cu ajutorul lui Buzdugan și Morar, le-au oferit băieților de la B.U.G. Mafia premiul pentru „Cea mai tare trupa din România”. Trofeul a venit însoțit de următorul mesaj: Pentru cea mai frumoasă și curată carieră de 20 de ani. Fanii Radio ZU au hotărât: B.U.G. Mafia - Cea mai tare trupă. Inevitabil. 




Caddillac, Tataee și Uzzi vor urca vineri, 17 mai, pe scena Forza ZU din Iași. Vino să cânți alături de ei la cel mai mare karaoke din România!


Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate