Live

ZU IS YOU

Ele sunt super politistele ZU din Brigada Sexy

Ele sunt super politistele ZU din Brigada Sexy
Opt fete au tinut soferii din Bucuresti pe jar timp de trei saptamani. Ele sunt sexy politistele ZU. Brigada Sexy te-a tras pe dreapta, ti-a cerut postul de radio la control si te-a rasplatit pentru ca esti ZU. Acum e cazul sa le cunosti mai bine. MONICA. The Boss, cea mai mare in grad dintre sexy politiste. Rade, glumeste si stie sa se distreze, dar cand are soferi ZU de "amendat" nu pierde vremea.
MAJA. Una dintre cele mai vesele politiste ZU. N-a stat locului nici macar o secunda. E agitata si plina de energie. Multa energie.
ALINA. Intotdeauna prima la apel. Este punctuala si isi face treaba foarte bine. Niciun sofer nu a indraznit sa se planga de "amenzile" primite de la ea.
MICHI. Cea mai zurlie dintre politistele din brigada. In poze apare mereu in pozitii zapacite, ii place sa scoata limba la fotograf si are o suvita de par roz.
OANA. Pe parcursul campaniei s-a ales cu porecla "Pisoi". Foarte vesela , un pic raraita si foarte smart. Cat a fost sexy politista si-a rezervat timp sa invete si a castigat o bursa in Franta.
IULIA. Celelalte politiste din brigada au poreclit-o "Pocahontas". E evident de ce. E visatoare, mereu cu zambetul pe buze si foarte constiincioasa.
VICHI. Hehe, ea e fata cu strungareata care a cucerit soferii din Bucuresti si chiar pe Buzdu si Morar. A fost foarte dedicata meseriei de politista ZU.
EMMA. Sa stai pe langa Emma e un party continuu. Se face remarcata repede, e glumeata si infipta. Ii punea foarte repede la punct pe soferii care nu erau pe verde.
Uite ce ne-a trimis un ZUperfan. Multumim!

Sexy Politistele de la ZU from Mister Mixulescu.

Galerie Foto

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate