Live

ZU IS YOU

Ei sunt artiștii care vor cânta LIVE la Marea Unire ZU 2018

Ei sunt artiștii care vor cânta LIVE la Marea Unire ZU 2018
TIC TAC! Mai este puțin până la Marea Unire ZU 2018, iar astăzi suntem în măsură să te anunțăm care sunt artiștii pe care TU îi vei asculta LIVE, pe 30 noiembrie, în Morning ZU.

Așadar, vorbim despre Liviu Teodorescu, Andra, Doru Todoruț, Prestige Orchestra, Lidia Buble, Adrian Daminescu, Smiley,  Alina Eremia, Ad Libitum, Lora, Irina Baianț. Iată de ce-ți tot spunem că ce unește ZU, nu dezbină nimeni. 

În altă ordine de idei, înainte să te invităm să-i asculți pe fiecare dintre artiștii menționați mai sus, îți reamintim că pe 30 noiembrie, LIVE în Morning ZU, se vor auzi cele mai tari 10 cântece din istoria celor 100 de ani de România. Toate momentele vor fi transmise în timp real pe Facebook-ul Radio ZU, pe radiozu.ro, dar și pe ZU TV.

Așadar, în an Centenar, la ZU muzica veche întâlnește muzica nouă.

Revenind la ce povesteam mai sus, hai să ne facem încălzirea și să-i ascultăm pe Liviu Teodorescu, Andra, Doru Todoruț, Prestige Orchestra, Lidia Buble, Adrian Daminescu, Smiley,  Alina Eremia, Ad Libitum, Lora, Irina Baianț.

Asta ca să vezi cam ce te așteaptă vineri, în Morning ZU!



Liviu Teodorescu




Andra





Doru Todoruț





Prestige Orchestra





Lidia Buble





Adrian Daminescu





Smiley





Alina Eremia





Ad Libitum





Lora





Irina Baianț





Îți mai spunem ATÂT.
 
Votarea s-a încheiat, dar distracția de-abia acum începe. Pe-al nostru radio e scris Unire. Pe 30 noiembrie ascultă Morning ZU și prinde-i pe Andra, Smiley, Lidia Buble, Alina Eremia, Liviu Teodorescu, PRESTIGE Orchestra, Doru Todoruț, Adrian Daminescu, Irina Baianț și Ad Libitum cântând 100% LIVE cele mai votate 10 piese la 100 de ani de România. 
În plus, tot pe 30 noiembrie 2018, schimbăm playlist-ul. În 10 ore vom difuza toate cele 100 de piese de mai jos. 
 

Ce unește ZU, nu dezbină nimeni!

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate