Live

ZU IS YOU

E foarte vară, frate!

E foarte vară, frate!
Vara asta este ZU! Am pregătit pentru tine cel mai tare refren și cele mai tari petreceri. Grasu XXL și Mitză semnează vorba pe care o s-o repeți cu prietenii pe toată durata sezonului cald. E foarte vară, frate!

Pleci la mare în weekend? Asigură-te că ajungi la ZU Party în cel mai tare club de pe litoral. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, MC Adi Mihăila „The Hitman” și DJ Energy K te așteaptă în fiecare sâmbătă seara în Mega Discoteca Tineretului din Costinești. Alături de ei vor urca pe scenă B.U.G. Mafia, Paraziții, Grasu XXL, Voltaj, Connect-R, Antonia, DJ Project, Vama și nu numai. Cele mai tari petreceri sunt cu Radio ZU! Dacă nu ajungi la mare, poți să prinzi transmisia live pe radio, în fiecare sâmbătă după miezul nopții. 


Ascultă și descarcă GRASU XXL & MITZĂ - FOARTE VARĂ, FRATE! (click dreapta pe „Download”, apoi Save as)
Download




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate