Live

ZU IS YOU

Delia pregătește o nouă piesă în puzzle-ul ei

Delia pregătește o nouă piesă în puzzle-ul ei
Te întrebi de ce puzzle? Simplu! Mă gândesc că un artist este suma pieselor pe care le-a produs de-a lungul carierei lui. În cazul Deliei, avem de lucru. Nu a fost vreodată la fel, iar acest lucru este lăudabil. Hai să vedem, împreună, cum arată povestea artistei în dreptul căreia putem trece fără să ne fie teamă că greșim: originalitate, extravaganță, curaj, spontaneitate și desigur talent. 
Avem cele mai de succes 10 piese pe care le-a lansat Delia în ultima vreme.

La final, așteptăm părerea ta. Ce vibe crezi că va avea următoarea piesă pe care, ce crezi, o va lansa în joi, în Morning ZU.
 
”Da, mama” 
 
Peste 41 de milioane de vizualizări a avut clipul piesei ”Da, mamă”, lansat în vara anului 2015. Aici vedem o Delia care transmite un mesaj dur, o metaforă de fapt, către orice viciu în care poți aluneca din cauza unei depresii. O piesă cu adevărat îndrăzneaţă, atât la nivel liric, dar şi la nivel muzical.
 
”Ce are ea”
 
Primăvara lui 2016 o aduce în playlistul nostru pe Delia cu piesa ”Ce are ea”. De data asta vorbim despre o piesă plină de magie, în care sensibilitatea și efectele speciale produc o povestea care le-a făcut multora piele de găină. Peste 38 de milioane de vizualizări pentru o Delia de-un romantism aparte.
 
”Cine m-a făcut om mare”
 
În toamna lui 2016, găsim o Delia la fel de sensibilă care, însă, nu face referire la dragoste, ci la copilărie. ”Cine m-a făcut om mare”, piesă care are peste 34 de milioane de vizualizări, o aduce în prim plan pe Delia, altfel: ”Piesa asta este pentru copilul Delia, pentru fetița care își dorea să fie om mare. Ea crește... și își dă seama că partea cea mai frumoasă a vieții a trecut deja și vrea înapoi la copilărie!„, explica artista atunci.
 
”Rămâi cu bine” (colaborare cu Macanache) 
 
Tot peste 34 de milioane de vizualizări a strâns colaborarea dintre Delia și Macanache, lansată în primăvara anului 2017. Aici găsim o Delia dezlănțuită, o Delia care aduce în prim-plan realitatea cotidiană în care soacra are un rol foarte... important, o Delia colorată în stilul anilor '90. 
 
”Pe aripi de vânt”
 
Profunzime și emoție asta înseamnă piesa ”Pe aripi de vânt”, colaborare dintre Delia și Kaira. Artista ne deschide, din nou, cutia Pandorei în materie de amor.
 
”1234 (Unde dragoste nu e)” 
 
Continuăm puzzle-ul început de Delia, de această dată cu o continuare nebună a la fel de nebunei piese ”Da, mamă”. ”Este despre viața mea, în clip apar prieteni, oameni apropiați, nu e vorba de o simplă figurație. Cam fiecare persoană de acolo are locul bine așezat. Apar toți ai mei, exact cum spun și în piesă”, explică artista.
 
”Gura ta” 
 
Obișnuiți deja cu jocul de stil al Deliei, nu ne miră că după ”1234 (Unde dragoste nu e)”, artista lansează o piesă chill. Vorbim despre colaborarea cu Deepcentral, pielea ”Gura ta”. "Gura este interpreta spiritului şi a inimii omului, iar buzele simbolul senzualităţii. Citeşte-mi pe buze şi atunci când tac, căci ele trădează sentimente şi stări. Mereu am considerat că există o legătură perfectă între buze şi felul de a fi al omului. 'Gura ta' e despre asta, o piesă sensibilă, dar senzuală, care scoate la suprafaţă o parte din mine ce a stat ascunsă câţiva ani", declara Delia. 
 
”Fata lu' tata”
 
Peste 18 milioane de vizualizări și un iz de scandal după lansarea acestei piese. Cuvântul ”Iluminati” care se găsește printre versuri a provocat o mică isterie în rândul ascultătorilor pe care, însă, Delia a dezamorsat-o imediat. "Iluminată înseamnă fericire. Nu are nicio legătură cu ce se scrie pe net. De ce aş spune vreodată aşa ceva?! E scrisă de Carla's, aşa că întrebaţi-l pe el. De fapt, am vrut să pun lumea pe gânduri: ce a vrut să spună autorul aici?", a spus artista. Altfel, din nou o piesă profundă...
 
A lu' Mamaia 
 
Hei... Cine nu-și mai aduce aminte de imnul stațiunii Mamaia, piesă pe care Delia a cântat-o împreună cu Speak. Aici vedem o artistă veselă, plină de viață, dornică de distracție în ritm de... Mamaia.
 
Verde împărat
 
Toamna anului 2017 stă sub semnul lui ”Verde Împărat”, o piesă pe care artista a scris-o în timpul unei vacanțe în Bali, o piesă colorată și extrem de... aparent, tăcută.
 
Suntem curioși să vedem cum sună noua piesă a Deliei și, mai ales să vedem cum arată ea în noul clip. Joi, în Morning ZU!
 
Până atunci, hai să vedem și variantele LIVE ale pieselor Deliei, cântate în Morning ZU.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate