Live

ZU IS YOU

Deepcentral cântă pentru Corina. E martie cu Zdringhi Zdringhi!

Deepcentral cântă pentru Corina. E martie cu Zdringhi Zdringhi!
Ne-am cam certat pe televizor, de când cu meciurile astea ale Stelei... Vreau să îi transmiteți următorul mesaj: Sunt fericit și mă simt bine, scopul vieții l-am găsit când te-am întâlnit pe tine! Te iubesc, Gogo! Să îi spuneți să vă spună jucatorii Stelei :). Multumesc și sper să fie un Mărțișor frumos și plăcut!

Acesta este mesajul pe care George l-a lăsat pentru ZU atunci când s-a înscris la Martie cu Zdringhi Zdringhi. Și-a dorit să îi facă o surpriză soției lui, Corina, așa că alături de băieții de la Deepcentral ne-am hotărât să îi facem pe amândoi să zâmbească. CLICK AICI dacă vrei să îi faci o surpriză unei femei importante din viața ta!


Corina stă de vorbă cu Buzdu și Morar
Download

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate