Live

ZU IS YOU

De ziua lui Morar, o zi liberă pentru Mamaia Niculina

De ziua lui Morar, o zi liberă pentru Mamaia Niculina

De ziua lui, Mihai Morar și-a dorit un singur lucru: să-i fie bine Mămăiței Niculina. O bătrână de 84 de ani care bate zeci de kilometri zilnic ca să vândă pătrunjel în București pentru câțiva lei. Casa i se dărâmă, geamurile îi sunt sparte, iarna vine. Astăzi, Mămăița Niculina merită să aibă o zi liberă. Ca să fie bine, Mihai i-a trimis pe Răzvan Popescu și Denise să vândă pătrunjel în locul ei. În ajutorul lor a venit și Massimo, unul dintre prietenii buni ai lui Mihai. 



S-au strâns aproape 1500 de lei și 1 dolar. Atât ar strânge Mămăița Niculina în 4 luni. Astăzi nu mai are nevoie să muncească. Mihai Morar vă mulțumește pentru cadoul pe care i l-ați făcut de ziua lui. Diseară banii vor ajunge la doamna Niculina cu ajutorul echipei RAI DA' BUNI. Ei se vor ocupa și de recondiționarea acoperișului casei ei. Să aveți o zi la fel de frumoasă cum ne-ați făcut-o nouă!

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate