Live

ZU IS YOU

Construim Orașul Faptelor Bune. Află ce pregătește ZU în prag de Crăciun!

Construim Orașul Faptelor Bune. Află ce pregătește ZU în prag de Crăciun!

În această iarnă ne-am propus să scriem alături de tine cea mai frumoasă poveste. Radio ZU împreună cu Primăria Municipiului București și Creart transformă Piața Universității din capitală în ORAȘUL FAPTELOR BUNE.

Buzdugan și Morar te invită să faci parte din aventură în perioada 17 - 23 decembrie. Căutăm să aducem înapoi compasiunea în inimile românilor. Hai să îi facem pe oamenii care „au nevoie” și oamenii care „au de unde” să se cunoască!

Ai o "mofta"? Vrei sa implinesti o "pofta"? 
CLICK AICI

Timp de o săptămână, DJ-ii de la ZU vor transmite în direct 24/24 dintr-o casă de sticlă construită în Piața Universității, „la statui”. Scopul lor: să transforme în realitate cât mai multe mofte și pofte! Mihai și Daniel îți explică aici pe îndelete:




Ei sunt cei 7 aleși pentru a duce povestea până la capăt. Moș Nicolae i-a ales. Avem nevoie și de tine!




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate