Live

ZU IS YOU

Connect-R cântă ZUper piesele anilor ´90 live la Morning ZU

Connect-R cântă ZUper piesele anilor ´90 live la Morning ZU
ZUper show matinal făcut de Connect-R în Morning ZU. Proaspăt întors din vacanță, artistul pregătește concertul de la Sala Palatului, concert care va avea loc pe 9 iunie, începând cu ora 20.00.
 
 
 
"Eu sunt Ștefan" este, de fapt, petrecerea de ziua lui Connect-R care anul acesta împlinește 37 de ani. "Connect-R - artistul e doar o parte din Ștefan - omul și consider că le datorez celor ce l-au făcut <<mare>> pe Connect-R să vadă mai de aproape și omul din spatele poveștilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani să susțin primul meu concert la Sala Palatului pentru că abia acum am reușit să mă cunosc cu adevărat, după ce am fost și sus și jos și m-am observat în ambele ipostaze. Ce mod mai frumos de a îmi sărbători ziua de naștere decât alături de cei care m-au făcut cine sunt astăzi?! E pentru prima oară când de ziua mea voi avea și familia, și prietenii, și fanii într-un singur loc", a declarat Connect-R.
 
ZUper vedete invitate, cele mai tari piese ale lui Connect-R cântate, puțină muzică lăutărească... despre asta am vorbit cu artistul, astăzi, în Morning ZU. 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate