Live

ZU IS YOU

CONCURS: Radio ZU e șmecherie, te scapă de datorie!

CONCURS: Radio ZU e șmecherie, te scapă de datorie!
Concursul tău preferat s-a întors. Radio ZU e șmecherie, te scapă de datorie. Ai intrat în anul nou cu datorii? Noi te putem ajuta să scapi de ele.

Ascultă radioul toată ziua și când auzi „soneria cu datoria” să știi că asta este șansa ta să câștigi 500 de lei, pe care poți să îi folosești ca să îți plătești datoriile acumulate în 2020. După semnalul de concurs, DJ-ii Radio ZU așteaptă de la tine un SMS la 1815 (număr cu tarif normal, disponibil în rețelele Orange, Vodafone și Telekom) cu textul DATORIE și valoarea în lei a datoriei tale.

Trebuie să mai știi că anul acesta avem un coleg nou în echipă. Peștișorul de Aur s-a mutat în studioul Radio ZU și așteaptă să intri în direct ca să îi spui dorința ta pentru 2021.


ZUcces la concurs!

Regulamentul concursului este disponibil aici.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate