Live

ZU IS YOU

Colecția „Radioaventura” te așteaptă pe ZU Shop!

Colecția „Radioaventura” te așteaptă pe ZU Shop!
Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea Teodorescu au pus-o de-o aventură. Ei i-au spus „Radioaventura”. Matinalii de la ZU fac turul țării cu Autorulota ZU. Poți să urmărești toată călătoria lor pe radiozu.ro. Împreună vor parcurge peste 3000 de kilometri prin toată România și vor transmite live în fiecare zi din alt oraș. Pornim caravana duminică, de la 16:00.

Vrei să fii parte din aventură? Trebuie să știi că pe ZU Shop găsești din acest moment colecția de haine și accesorii „Radioaventura”. Poți să îți comanzi orice îți face cu ochiul și simți că ți-ar completa perfect outfit-ul de adevărat fan Radio ZU.

Descoperă colecția RADIOAVENTURA pe ZU SHOP!

Unul dintre aceste tricouri își poate face drum spre tine. Poate chiar și o cană nouă pentru cafeaua pe care o bei în timp ce asculți Morning ZU cu Buzdugan și Morar.


Avem și hanorace pentru acele momente când pleci la drum și dai de temperaturi mai scăzute decât ți-ai dori.


Ce zici de o bluză cool, pe verde ZU? Sau de o mască nouă?


O bluză neagră te prinde bine oricând. Un totem bag îți prinde bine oricând. Vezi colecția completă pe shop.radiozu.ro!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate