Live

ZU IS YOU

Cine va petrece Revelionul la Radisson Blu?

Cine va petrece Revelionul la Radisson Blu?
In seara asta hotaram impreuna cine va merge sa petreaca intr-o gaşcă de 4 prieteni revelionul la Radisson Blu. Dintre toti inscrisii am ales doua gaşti. Dintre cele doua gaşti una singura va fi castigatoare. Tu vei alege castigatorii. Deocamdata uite materialele cu care s-au inscris in concurs. Intre 21 si 22 asteapta semnalul Ralucai Leahu si treci la vot. Gaşca 1, reprezentata de Carmen, 30 ani, bibliotecara in Oradea Uite ce spune Carmen despre gaşca ei: Gasca mea nu poate sa stea linistita, nici o clipa.... Program de weekend: iarba verde, mici, bere, napolitanetriunghiulareyup(nu e greseala :D) si fotbal. Program zilnic : in curtea casei lui Laviniu si Iustina Condica de prezenta este semnata de: Tudor care e iubitul lui Dora care e sora lui Laviniu care e sotul lui Iustina care e nasa lui Carmen care e sotia lui Ionel. Iustina :compune bancuri, il imita pe Ion Dolanescu si isi respecta ora de somn (23.00) oriunde se afla, la cinema in club sau acasa indiferent daca gasca e in vizita sau nu . Laviniu : a pus inelul de logodna in punga cu popcorn la film si cand sa-l gaseasca Iustina, a rasturnat punga pe jos. Tot filmul a mancat popcorn de pe jos si scaune sa gaseasca inelul. Nici in ziua de azi nu stie despre ce era vorba in filmul care rula. Dora: a baut fiola impotriva caderii parului pe care trebuia sa si-o maseze pe cap, a cerut ciorapi cu banda "adeziva" si dupa o injectie in mana a facut "hemoroid" (hematom). Mereu ne inveseleste. Tudor: ne terorizeaza cu farsele lui prin telefon (concurenta serioasa pentru Daniel Buzdugan :P), ne imita pe toti si ne arbitreaza la fotbal. Dupa ce mananca ardei cu pateu e necesara interventia ambulantei. Nu ne credeti? avem dovada. Lavi a filmat toata scena din ambulanta Carmen: are cravata care canta jingle bells, de Craciun ne-a scos la colindat costumati in reni si mosi, de rev si-a pus o peruca si ne-a pacalit pe toti mai ales pe baieti care se intrebau oare cine e "prospatura " de la petrecere... De ziua unei prietene, ne-a pus sa purtam ochelari de fetite cu elefantei si mamarute in plin centru comercial. E tare ingenioasa, ar face parte din echipa de la Zu in organizarea farselor si a arogantelor datorita inventivitatii de care da dovada. Ionel: ah..Ionel asta..l-a trimis Carmen la gasca cu prajitura dar a ajuns fara ea. A recuperat Iustina prajitura din magazinul de unde el isi cumparase tigari. Glumeste mereu si completeaza rapid si corect rebusuri Melodiile pe care le cantam la chefuri sunt Costica Costica de Gica Petrescu si Omleta din oua de broasca testoasa de Angela Similia iar Laviniu e dirijorul, asa cum se vede si in poza de la Revelion. Chiar si la nunta lui Ionel si Carmen am cantat iar el ne-a dirijat ca sa rascumparam mireasa. :D Ar mai fi multe de povestit si de aratat...o nebunie...suntem KEMALY FAMILY (bineinteles ca tot Dora a gresit numele formatiei Kelly Family) Desi suntem 6, ne vom bate prieteneste pentru cele 4 locuri de la Radisson.
Gaşca 2, reprezentata de Adelina, 19 ani, studenta, Brasov Uite ce spune Adelina despre gaşca ei: Suntem niste studenti nebuni, plini de viata, cu multe idei de distractie si nu ne plictisim impreuna niciodata. de fiecare data cand a trebuit sa facem un plan de distractie sau sa organizam un spectacol la liceu, spre exemplu, am lasat totul pe ultima suta de metrii,dar pentru noi nu a fost o problema pentru ca ideile ne veneau repede si reuseam sa facem totul foarte bine(desi diriginta se enerva mereu ca noi nu faceam lucrurile din timp si ne spunea ca nu o sa ne iasa nimic bine) si toti ne distram,iar aplauzele ne erau oferite. Ne intelegem foarte bine cu totii(suntem o gasca numeroasa)

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate