Live

ZU IS YOU

Cele mai tari premii de la Radio ZU și-au găsit câștigătorii

Cele mai tari premii de la Radio ZU și-au găsit câștigătorii
Cursă nebună azi dimineață să ajungem la câștigătorii celor mai tari premii din sezonul ăsta! 

Gigi Răzvan Bratan din Craiova va primi lunar 2000 de euro în următorii doi ani, iar Andreea Ionela Adam din Brașov a câștigat apartamentul de două camere. 

Razvan Popescu și Flick au plecat duminică seara spre cele două destinații alese prin tragerea la sorți de vineri: Craiova și Brașov.

În ultimele săptămâni, toți finaliștii concursului au fost contactați telefonic. Oricare dintre ei putea fi caștigător, fiecaruia în parte i-au fost cerute detalii legate de programul pe care îl are de obicei dimineața.

Azi dimineață Gigi era într-o sedință la firma IT la care lucrează în Craiova și Andreea își ducea prietenul la serviciu. Așa i-am surprins, în direct în Morning ZU!

Gigi este anunțat că a câștigat 2000 de euro pe lună timp de doi ani:
Download




Andreea este oprită în trafic pe o stradă din Brașov:
Download



Poți vedea live-ul de pe FaceBook-ul Radio ZU chiar aici:

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate