Live

ZU IS YOU

Cei 9 DJ-i pleacă din Casa Radio ZU din Oradea, cu trenul Orașului Faptelor Bune 2021

Cei 9 DJ-i pleacă din Casa Radio ZU din Oradea, cu trenul Orașului Faptelor Bune 2021

Ultima zi de fapte bune, prima zi pentru o nouă viață a eroilor #OFB


Ziua a șaptea din ediția de iarnă 2021 a Orașului Faptelor Bune s-a încheiat! Dar cea mai frumoasă campanie de radio nu spune adio, căci faptele bune continuă, în Casa Radio ZU sau înafara ei. 
 
În cele 7 zile am adunat zeci de stări, sute de povești și mii de euro pentru eroii Orașului Faptelor Bune, precum Ana Maria, Denis, Alexuțu, Cristi, Iasmina, Luca, Elena.
 Fiecare vis are șanse pentru a fi împlinit în Orașul Faptelor Bune! „Îngerii” Faptelor Bune au schimbat poveștile oamenilor pentru care viața a însemnat o luptă, a oamenilor care au un vis, dar nu și resursele necesare pentru el. 
 
Record absolut al tuturor edițiilor! PESTE 830.000 DE EURO au fost donați într-o săptămână, zi și noapte, de fapte bune!

Acum, cu rucsacul în spate, ne urcăm în trenul Orașului Faptelor Bune 2021, dar nu lăsăm Casa Radio ZU goală. Împreună am umplut această căsuța, din inima Târgului de Crăciun Oradea, cu visuri împlinite, povești fericite și inimi unite. 

România, ne-ai demonstrat că atunci când ne unim, visuri împlinim! De aceea, îți multZUmim!
 


Echipa Națională de Fapte Bune le mulțumește prietenilor care s-au ocupat să nu ne lipsească nimic în cele 7 zile petrecute în Casa Radio ZU, din Oradea: 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate