Live

ZU IS YOU

Ce #ReZUluții au DJ-ii Radio ZU pentru 2022?

Ce #ReZUluții au DJ-ii Radio ZU pentru 2022?

La Radio ZU, anul 2022 a început în forță, cu planuri mari. Acum este despre „ReZUluții”.

De fapt, e mai mult decât a pune o reZUluție pe hârtie. „Cel mai mult e despre „a manifesta”. Și  „a manifesta” începe cu gândul ăsta: se poate!", declară Mihai Morar.

Confucius spunea că atât cel care spune că se poate, dar și cel care spune că nu se poate, au dreptate, depinde care dintre cei doi vrei să fii tu.

Iar noi am auzit că dacă îți spui reZUluțiile cu voce tare, ai mai multe șanse să se împlinească. Așa că i-am adunat pe DJ-ii Radio ZU la masa adevărului și i-am rugat să ne spună care sunt #ReZUluțiile lor pentru 2022.

Hai să-i ascultăm și să notăm! Abia așteptăm să vedem dacă se țin de #ReZUluții până la sfârșitul anului!

Ce #ReZUluții au DJ-ii Radio ZU pentru anul 2022?
 Care este reZUluția ta pentru 2022? Fii cu ochii și cu urechile pe ZU, ai curaj să vorbești deschis despre planurile tale și există șanse mari ca Radio ZU să te audă și să te poată ajuta să le transformi în realitate.

 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate