Live

ZU IS YOU

Câştigă 4 bilete la Take That în Amsterdam. Învinge plictiseala!

Câştigă 4 bilete la Take That în Amsterdam. Învinge plictiseala!
Concursul s-a incheiat. Vezi ce s-a intamplat AICI (trebuie sa fii prieten cu ZU pe Facebook). FLORIN PANESCU! Tu este castigatorul care se va anti-plictisi alaturi de inca 3 prieteni la concertul TAKE THAT din Amsterdam.


Te plicti? Nu-i bai! Nescafe 3 in 1 si Radio ZU te scapa de plictiseala! Ai super sansa ca luni seara, 18 iulie, sa-i vezi in concert la Amsterdam Arena pe Take That. Transportul si cazarea sunt asigurate, depinde doar de tine sa te anti-plictisesti. ;)

Ce ai de facut?
Da-ne like pe Facebook si asculta ZU joi la fix 15:30. Cristian Paun da semnalul de concurs si iti spune ce ai de facut.

Ai mai jos mai multe detalii despre premiu si calatoria pana la Amsterdam.



Regulile concursului:

Radio ZU si Nestle Romania isi rezerva dreptul de a selecta castigatorul in conformitate cu regulile mentionate mai jos.
Este considerat castigator participantul care va indeplini conditiile din concursul anuntat pe pagina de Facebook Radio ZU, http://www.facebook.com/radiozu.

Pentru a participa la acest concurs este necesar sa dai (sa fi dat) like paginii Radio ZU pe Facebook, la adresa http://www.facebook.com/radiozu. Imediat dupa lansarea semnalului de concurs la Radio ZU participantii trebuie a intre pe pagina http://www.facebook.com/radiozu si sa raspunda postarii legate de concurs. Persoana care posteaza comentariul cu numarul 5000 la postarea legata de concurs este declarata castigatoare.

Concursul incepe la data de 14 iulie intre orele 15 - 16 si se va incheia in momentul in care va fi postat comentariul cu numarul 5000 la postul de anuntare a concursului, de pe pagina de Facebook a Radio ZU.

Premiul consta in bilete pentru 4 persoane la concertul Take That din data de 18 iulie, la Amsterdam. Transportul si asigurarea sunt incluse, conform urmatorului program:
Transport dus:
MA 857    18 Iul    Otopeni - Budapesta            05:35 - 06:00
MA 660    18 Iul    Budapesta - Amsterdam      07:05 - 09:15

Cazare:
Tulip Inn Riverside 3*, PROVINCIALEWEG 38, 1108 AB AMSTERDAM (SOUTH EAST), THE NETHERLANDS
* Rezervarea include mic dejun si TVA local
* Rezervarea nu include service fee 10 Eur

Transport retur:
MA 669    19 Iul    Amsterdam - Budapesta      20:30 - 22:30
MA 856    19 Iul    Budapesta - Otopeni            23:25 - 01:40

Premiul castigat nu poate fi schimbat cu contravaloarea lui in bani.
Pentru scopul acestei actiuni, forta majora, asa cum este definita de Codul Civil, inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea actiunii si continuarea acesteia, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art. 1082 si 1083 C.civ. In cazul in care Organizatorul invoca forta majora, acesta este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

Varsta minima de participare in concurs este de 18 ani.

Castigatorul isi va revendica premiul in maxim 24 de ore.

In cazul in care castigatorul nu revendica premiul in maxim 24 ore, va fi considerat castigator urmatorul pariticipant care a postat comentariul cu numarul 4999, si ulterior urmatorii participanti in ordinea comentariilor postate, daca nu poate fi validat niciunl dintre ei.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate