Live

ZU IS YOU

Casa Cristinei a ars în întregime. Femeia crește singură doi copii

Casa Cristinei a ars în întregime. Femeia crește singură doi copii
Cristina este o femeie încercată de viață, iar povestea pe care ne-a spus-o în direct în Orașul Faptelor Bune confirmă acest lucru.

Părăsită de soț, singură cu doi copii - o fetiță de 12 ani a ei, și un băiețel de 10 ani adoptat, Cristina a mai primit o palmă de la viață. Casa în care locuia și în care avea un salon de coafură și make-up a ars în întregime. Acum Cristina și cei doi copii locuiesc, temporar, în casa mamei ei.

Povestea ei a fost auzită. Îngerii din Orașul Faptelor Bune au recepționat mesajul și s-au pus pe treabă. Iată cum!



Nu uita! Din 15 până în 21 decembrie, 8 DJ Radio ZU transmit 24/24 LIVE din Orașul Faptelor Bune 2018.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” își doresc să aducă alături cât mai mulți oameni care au nevoie, cu cât mai mulți oameni care au nevoie.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate