Live

ZU IS YOU

Avanpremieră la ZU: Alina Eremia și Connect-R – „SuperTare”

 Avanpremieră la ZU: Alina Eremia și Connect-R – „SuperTare”
Alina Eremia și Connect-R ne-au dat o super stare cu noua lor piesă, „SuperTare”, cântată în avanpremieră la Morning ZU.

Știm că sunteți nerăbdători să ascultați noile colaborări, așa că le aducem la Morning ZU, LIVE și în avanpremieră.

„Piesa mi-a dat o super stare când am ascultat-o prima dată, mi-a făcut pielea de găină și m-am conectat instantaneu cu ea. Și mi-am zis că singura variantă în care va fi lansată, va fi într-un featuring cu Connect-R.”, ne spune Aline Eremia despre piesă.

Vocile celor doi artiști se completează perfect, iar versurile piesei sunt medicament pentru o super stare: „Zahar după sare, tu făceai să fie soare, acum uite ce-ai putut să-mi faci.”

Săptămâna viitoare se lansează oficial piesa „SuperTare”. Acum, dă volumul tare și bucură-te de acest live session!

Play!



Mai mult de atât, Alina Eremia ne-a cântat în PREMIERĂ o altă piesă nouă, „Ti amo”, lansată în colaborare cu U Gin și Domino. Vezi momentul aici! Enjoy!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate