Live

ZU IS YOU

Autostrada Transilvania - Where No One Has Gone BEFORE

Autostrada Transilvania - Where No One Has Gone BEFORE
Echipa Top Gear Romania a inaugurat in premiera cei 11 kilometri ai autostrazii Transilvania care sunt in acest moment terminati, dar nedati in folosinta. Mercedes-ul CL63 AMG, testat de Top Gear va ramane in istorie nu doar ca o masina special conceputa pentru cei care au bani de S-Class, dar n-au nevoie de 4 usi, ci si ca prima masina care a lasat urme de cauciuc pe asfaltul autostrazii.  

Considerata cel mai mare proiect de infrastructura din Romania (la finalizare va masura peste 450 de km), autostrada Transilvania va ramane pentru Top Gear locul “unde nimeni altcineva n-a mai fost vreodata”. Echipa a primit o masina care isi manifesta expresia clara a libertatii de miscaredoar intr-un asemenea cadru.

“Mercedes CL63 AMG este echivalentul pamantesc al navei stelare Enterprise, intr-un univers paralel in care Captain Picard si-a dat seama ca vrea sa exploreze spatiul, dar de data asta vrea s-o faca cu stil”  a declarat Costin Giurgea, redactorul sef al revistei Top Gear.

Mai mult decat atat, Top Gear inaugureaza cu aceasta ocazie si o rubrica noua, “Cele mai frumoase drumuri din Romania”, unde echipa va oferi alternative ale rutelor traditionale din Romania. Imaginile de la drive test sunt disponibile pe www.topgear.ro, iar materialul integral despre experienta echipei Top Gear va fi publicat in numarul de aprilie al revistei.

 

[gallery]

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate