Live

ZU IS YOU

Antrenamentul oficial Forza ZU 2023: Ce își dorește JUNO să aibă în backstage?

 Antrenamentul oficial Forza ZU 2023: Ce își dorește JUNO să aibă în backstage?

Popescu și Cuza antrenează artiștii Forza ZU 2023, cu jocuri, întrebări și provocări.


Azi, la Matinalul de Vară, JUNO s-a antrenat pentru cel mai mare festival al hiturilor românești. E pentru prima dată când JUNO are propriul show la Forza ZU. Așa că înainte de concert, Popescu și Cuza îl pregătesc pe JUNO cu câteva întrebări.

„Sunt fericit pentru că e prima dată când numele meu e pe afișul Forza ZU. În 2015 am participat la Forza ZU, în backstage, atunci când Smiley de abia făcuse trupa Shot, din care făceam parte. În 2019, am urcat pe scenă, alături de JO, la Galați. Și atunci mi-am dorit mult să am propriul show la Forza ZU. Așa că tot ce se întâmplă la Forza ZU e o manifestare.”, le-a spus JUNO matinalilor.

Mai mult de atât, JUNO a răspuns și la provocarea „3 lucruri din backstage”. Ce își dorește JUNO să aibă înainte de începerea concertului? Urmărește aici tot momentul din Matinalul de Vară!

9 septembrie 2023 e ziua, Brașov e locul, iar voi sunteți #ForzaZU. România, ești pregătită să scriem istorie?

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate