Live

ZU IS YOU

Ambasada R.D. Congo a acceptat scuzele Radio ZU

Ambasada R.D. Congo a acceptat scuzele Radio ZU
La inițiativa și solicitarea postului Radio ZU, în ziua de 02 iunie 2016, domnul Bomoy Losila Nixon, Însărcinatul cu Afaceri a.i. al Ambasadei Republicii Democratice Congo în România a primit reprezentanții postului de radio.

Scopul vizitei a fost prezentarea de scuze personale din partea domnilor Daniel Buzdugan și Mihai Morar către Republica Democratică Congo și, în special, către echipa națională de fotbal a acesteia, în urma derapajului profesional avut în emisiunea difuzată în dimineața zilei de 26.05.2016.

Domnul Însărcinat cu Afaceri a.i. și-a exprimat nemulțumirea și mâhnirea pentru această situație creată dintr-o simplă gafă și a acceptat respectivele scuze.


De la stânga la dreapta: Daniel Buzdugan, Julie Mayaya, Dl. Bomoy Losila Nixon - Însărcinat cu Afaceri a.i., Mihai Morar, Kalenda Shimat Albert - Prim Secretar


A l’initiative et sur la demande du poste Radio ZU, le 2 Juin 2016, M. Nixon Bomoy Losila, Chargé d’Affaires a.i. de l’Ambassade de la République Démocratique du Congo en Roumanie a reçu les représentants dudit poste.

Le but de la visite était de présenter des excuses personnelles de la part de Messieurs Mihai Morar et Daniel Buzdugan au représentant de la République Démocratique du Congo en Roumanie et, en particulier à l’équipe nationale de football, suite au dérapage professionnel qui s’est passé au cours de l’émission diffusée dans la matinée du 26/05/2016.

Monsieur le Chargé d’Affaires a.i. a exprimé son mécontentement et sa déception devant cette situation due à un comportement léger, sans que les réalisateurs tiennent compte que ladite émission était adressée à un large public et qui pourrait avoir de sérieuses répercussions sur l’image dudit poste, ainsi que sur la nation congolaise.

Monsieur le Chargé d’Affaires a.i. a compris que <<l’erreur est humaine>> et a accepté les excuses de l’équipe de la Radio ZU.


Hotararea Consiliului National pentru combaterea discriminarii (click pentru deschiderea documentului) 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate