Live

ZU IS YOU

Alina Eremia a cântat live pe scena „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare”

 Alina Eremia a cântat live pe scena „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare”
Venită direct de la mare, Alina Eremia a traversat țara până la Baia Mare, pentru ZUper publicul alergător. 

Într-un spectacol de aproximativ 40 de minute, artista a adus pe scena Radio ZU, din Piața Libertății, Baia Mare, piesele care au devenit hituri de-a lungul timpului.

Ea pe scenă, publicul în fața scenei - aceasta a fost ZUper echipa de artiști care a încheiat „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare” printr-un concert de zile mari.

S-a cântat live, am fost din nou împreună, sub cerul liber. Radio ZU este o FORZA! Ați demonstrat din nou!
 
 

„Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare” a putut fi urmărită live pe platformele Radio ZU (Facebook, Youtube, Visual Radio, și, în secțiunea specială, dedicată campaniei), dar și pe ZU TV. De asemenea, cele mai frumoase imagini, dar și cele mai interesante materiale video se regăsesc pe paginile de social media ale Radio ZU (Facebook și Instagram). 

Eveniment realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare și susținut de Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate