Live

ZU IS YOU

Aftermovie | Prima ediție de #MuzicaAia LIVE în grădină

Aftermovie | Prima ediție de #MuzicaAia LIVE în grădină

În atmosfera faină a unei grădini bucureștene, sute de fani ZU au petrecut pe #MuzicaAia, cu Morar, Buzdu, Emma, DJ Project, Viorica, Ioniță & Taraful din Clejani și DJ Minu. 
 

A fost un spectacol la care publicul a răspuns cu aplauze furtunoase, cu zâmbete, dans și voie bună. Iubitorii de #MuzicaAia au trăit cu emoție fiecare melodie de la DJ Project, Viorica, Ioniță & Taraful din Clejani și DJ Minu. 
 
Timp de 8 ore neîntrerupte, fanii ZU au fredonat hiturile lor preferate, au dansat și s-au bucurat din plin de fiecare moment. 
Evenimentul a ieșit ca o poveste, spusă într-o ZUperbă grădină, dar și în mediul online, unde poți revedea momentele oricând. 
 
Aftermovie | Prima ediție de #MuzicaAia LIVE în grădină



#MuzicaAia a fost terapia cu care am tratat pandemia. Dansul și voia bună transmise de #MuzicaAia sunt molipsitoare, așa cum s-a văzut la acest eveniment pe care sperăm să-l repetăm cât mai curând.

MultZUmim ascultătorilor ZU și artiștilor care au transformat grădina în cea mai faină scenă de dans pentru #MuzicaAia! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate