Live

ZU IS YOU

Adi Mihăilă a dat Piesa Monstru de astăzi

Adi Mihăilă a dat Piesa Monstru de astăzi
Adi Mihăilă a dat Piesa Monstru de astăzi. După ce ieri a reintrat în joc „Bella Ciao”, pentru astăzi „se cerea” o piesă puternică. Nu de alta, dar coloana sonoră a peliculei „Casa del papel” avea nevoie de un contracandidat puternic. Adi Mihăilă The Hitman, omul care ia pulsul publicului la fiecare ZU Party,  a pus punctul pe I și a așezat la masă, câștigătoarea. Piesa Monstru de astăzi vine de la Ayo & Teo, se numește „Rolex” și are peste 450 de milioane de vizualizări pe Youtube. 
Hai să reascultăm și Piesa Monstru de ieri. Nu uităm că pe 27 iulie, în ultima ediție de matinal din acest sezon, TU vei decide care este Piesa Monstru a sezonului.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate