Live

ZU IS YOU

Adi Mihăilă a dat 600 de euro la concursul „Ascult Radio ZU” chiar azi, la 16 ani de ZU

Adi Mihăilă a dat 600 de euro la concursul „Ascult Radio ZU” chiar azi, la 16 ani de ZU

Azi, 30 septembrie, sărbătorim 16 ani de ZU. De ziua noastră, facem cinste cu sute de euro, din oră în oră, la concursul „Ascult Radio ZU”. De aniversare, lăsăm sute de euro să zboare la tine în buzunare. 


 
 
„Ascult Radio ZU” se va desfășura în fiecare oră, de la 7:00 la 24:00, în toate emisiunile (Morning ZU cu Buzdu și Morar, Adi Mihăilă-The Hitman, Cristian Păun, Popescu și Cuza, Raluca Benavides, Adrian Lup).
 
Dan, un ascultător Radio ZU, a câștigat astăzi 600 de euro în emisiunea lui Da. E cea mai mare sumă de până acum, din această ediție de concurs.
 
În perioada 16.09.2024 – 29.11.2024, poți câștiga sute de euro dacă răspunzi în primele 3 secunde cu „Ascult Radio ZU!” atunci când ești sunat de DJ-ii ZU. Simplu, nu? 
 
Vezi AICI regulamentul!

ZUcces!   
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate