Live

ZU IS YOU

Acestea sunt cele mai NOI piese din Torpedoul lui Morar

Acestea sunt cele mai NOI piese din Torpedoul lui Morar
Variațiuni pe aceeași temă, am spune.
Tema: Torpedoul lui Morar.
Variațiunile: două piese interesante pe care le-a prezentat Mihai în această dimineață la Morning ZU.


Prima, o piesă senzuală. „Whole Body”, cel mai nou HIT lansat de Raluka.

„Am visat această piesă și nu o spun la figurat ci la propriu! M-am trezit cu ea în cap, am ajuns la studio și am scris piesa alături de colegii mei, iar pentru text mi-a sărit în ajutor Nicoleta Gavriliță și apoi i-am dat-o lui Mahia Beldo la producție. E o piesă pe care abia aștept să o audă lumea, pentru că am scris-o cu tot sufletul!”, a declarat Raluka.
Cea de-a doua, o piesă socială. „Sălcioara” - Clanker Jones, un remix după o piesă din folclor care merită ascultat.Acestea fiind spuse, te invităm să vezi TOATE piesele din Torpedoul lui Morar în playlist-ul de mai jos!Și... atenție mare la Visual Radio. Acolo vezi ce se întâmplă LIVE în studio, dar și clipurile pieselor pe care le auzi la radio.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate